Fotograaf Dries Hublou

 IMG_0340 (Kopie)

Fotografie ontstaat uit een interesse die uitmondt in een hobby. Bij HDPhotography was dat niet anders. Gepassioneerd door het mooie en pure die de natuur en zijn landschappen ons te bieden heeft bleek fotografie de perfecte hobby om dit alles vast te leggen.

De hedendaagse fotografie is erg toegankelijk, toch is de vaardigheid iets wat moet rijpen, uit elk moment dat vastgelegd wordt ontwikkelt een fotograaf zijn eigen stijl welke hem onderscheidt. HDPhotography stelt zijn ervaring tentoon op deze website. In de verschillende rubrieken kan U ons werk zien en zal U ook vaststellen dat de hobby, die oorspronkelijk het vastleggen van de natuur inhield, zich uitgebreid heeft naar tal van andere soorten fotografie.

Momenteel ligt onze focus op huwelijksfotografie, aangezien dat het gros van onze opdrachten betreft. Toch kan U ook steeds contact met ons opnemen i.v.m. andere fotografische opdrachten zoals o.a. portretten, communies en reportages. Door ons verleden binnen de natuurfotografie kunnen wij, indien gewenst, bij elke opdracht een gepaste locatie voorstellen.

Aarzel vooral niet om ons te contacteren, bij voorkeur via het voorziene contactformulier.